Lízing, lakáslízing, termék finanszírozás > Hitel - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lízing, lakáslízing, termék finanszírozás > 8 weboldal. Kategória leírása: Lízing, termék finanszírozás, lakáslízing, autó lízing.
Szponzorált linkek
Lombard Lízing Csoport
http://www.lombard.hu/public/magan_auto_bemutatkozas.html

Auto-finanszírozás, direkt értékesítés, Flottakezelés, Kishaszongépjármű-finanszírozás, Motor-finanszírozás, Visszavett autók

Lombard Lízing Csoport
Axon Lízing és Pénzügyi ZRt.
http://www.axonrt.hu/

Személygépjármű finanszírozás, Gépjárműlízing

Axon Lízing és Pénzügyi ZRt.
Bond ZRt.
http://www.bondrt.hu/index.php?inf=szolg_lizing

Pénzügyi lízing.Ha Ön gyorsan szeretne egy hajót, autót de nem tudja a teljes összeget egyben kifizetni mi segítünk Önnek. Egyaránt támogatjuk új és használt gépjárművek, motoros - és vitorlás hajók , termelő berendezések beszerzését, ügyfeleink részére.

Bond ZRt.
Gato Negro Kft.
http://www.gatonegro.hu/

Új és használt autó, kis-haszongépjárművek finanszírozása. Amennyiben gépjárművet szeretne vásárolni finanszírozás igénybevételével az Ország bármely részén, forduljon hozzánk bizalommal.

Gato Negro Kft.
Autólízing Németországból
http://www.autovasarlas.net

Német autók listaárnál olcsóbban, alacsonyabb törlesztőrészlettel és regisztrációs adó nélkül. Német flottapartnerünk megvásárolja és bérbe adja Önnek a kiválasztott új, vagy maximum két éves autót.

Autólízing Németországból
CIB Lízing Csoport
https://net.cib.hu/lizing_csoport/index

CIB Lízing Szolgáltatások Személy- és kishaszon-gépjármű finanszírozás. Gépjármű flottakezelés és -finanszírozás Tehergépjármű finanszírozás. Gépek, berendezések finanszírozása. Ingatlanok finanszírozása. Lakóingatlan-lízing. Projektfinanszírozás

CIB Lízing Csoport
Raiffeisen Lízing Zrt.
https://lizing.raiffeisen.hu/

Személygépjármű-, Motorkerékpár Robogó, quad és cross, Kishaszongépjármű-, Közvetlen finanszírozás, Flottafinanszírozás, Kamionfinanszírozás, Mezőgazdaságigép-, Építőgép-, Gép és berendezés-finanszírozás, Használtautó-értékesítés, Ingatlanlízing

Raiffeisen Lízing Zrt.
Nyíltvégű pénzügyi lízing autó és motor finanszírozáshoz
https://autohitelazonnal.hu/nyiltvegu-lizing

Nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozással levonásba helyezheti a személyautó vagy motorkerékpár csaknem teljes áfáját. A nyíltvégű lízing attól nyílt végű, hogy a lízingbevevő nem szerez automatikusan tulajdont a jármű felett, hanem vevőkijelölési jogával élve meghatározhatja, hogy ki vásárolhatja azt meg a banktól a futamidő végén. Mivel nincs automatikus tulajdonszerzés, ezért ezt a konstrukciót az áfa törvény egyfajta bérleti szerződésnek tekinti és így a jármű áfáját, mint szolgáltatáshoz kapcsolódó áfát lehet levonásba helyezni. Az áfa levonására két módja van. Fő szabályként az áfa levonása olyan arányban lehetséges, amilyen arányban a céges, áfás tevékenységhez kapcsolódó és az egyéb autóhasználat aránylik egymáshoz. A céges, áfás tevékenységhez kapcsolódó autóhasználatot útnyilvántartással kell alátámasztani. Amennyiben azonban megelégszik a levonható áfa felével is, akkor azt akár útnyilvántartás vezetése nélkül is levonhatja. Nyíltvégű lízing tudnivalók weboldalunkon.

Nyíltvégű pénzügyi lízing autó és motor finanszírozáshoz
Hirdetések
Oldal leírása
hitel.wyw.hu: Hitel katalógus: hitelkártya, személyi kölcsön, hitelkiváltás, finanszírozási lehetőségek. Hitelek magánszemélyeknek, vállalkozásoknak.
Gyűjteményünkben 217 válogatott hitel témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 217 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 18095